Modele tort aniversare baieti

Alice, ASA e ca daca ai Caine si face caca in Casa il Bagi cu nasul in Rahat ca sa nu mai FACA? Ai dreptate, copiii pot fi foarte frustranti, Dar asta e pentru ca au Energie multa si daca nu e consumata va fi manifestata in Alt fel. Nu va intelege de vorba, Dar va intelege de consecinte. Soins sunt consecintele depinde mai mult de OM: la Unii e corectie physique Moderata, la altii e stalcitul dans bataie etc. Ce faci tu este pur si simplu sa iti versi frustrarile PE CoPil. Bine, poate tu mai Poutine, Dar multi o FAC des. IAR Copiii isi vor Creste Copiii lor la fel cum au fost crescuti si ei. Oamenii trebuie sa invete sa reactioneze pe masura faptei si sa ISI recunoasca si Vina si neatentia Lor. Daca va e greu sa intelegeti psihologia Copilului, cititi despre cum se EDUCA un Caine (en principal Pui, pentru ca Energia si curiozitatea sunt la cote Maxime, ASA ca si nazbatiile vor fi pe masura). Desi pare o comparatie fortata sau jignitoare, incercati sa vedeti Dincolo de autosuficienta, deoarece principiile sunt aceleasi: recompenseaza ce e Bun, inhiba ce e Rau si controleaza mediul spre a incuraja faptele bune si a limita posibilitatea faptelor rele. IAR atunci cand se intampla un eveniment neplacut incearca sa iti Asumi responsabilitatea si sa vezi ce anume puteai tu face astfel incat sa fi fost mai putine Sanse pentru acel eveniment. E chiar ASA de greu? O Palma la Fund e o solutie destul de usoara (te scuteste de timpul necesar pentru a-ti da seama ca poate tu gresesti). @rumbu: e cam Scarry ce povestesti tu acolo…

pot sa IMI permis sa iti sugerez ceva? ceva de studiat, nu zic si sa aplicati, doar sa studiati… ulei de Primula (folosit pentru Sanatatea menstruala). Si daca puteti sa cititi Poutine si despre PMS la Modul Serios. O vedeta incontestabila a botezurilor este Tortul Carusel. Cerut de fericitii PARINTI, apreciat deopotriva de toti participantii la eveniment, primeste numai laude si aplauze. Un Motivele?! Aspectul este principala atractie: Fetita sau baietel, culorile sunt Perfect alese pentru a se incadra in tematica evenimentului. Detaliile: elementele sunt alese si imbinate cu Mare maiestrie de „mesterii-[…] Nu am citit toate comentariile, nu am timp acum Dar cu siguranta o voi face Zilele trecute. Eu sunt unul dintre oamenii Care in copilarie au fost batuti, umiliti, la Care s-a Tipat cu cea mai mica ocazie si pentru orice „neascultare” un luat batai crunte, uneori lasate cu vanatai de nu puteam STA PE Fund o saptamana-doua.

De AIA mi-am Jurat ca nu IMI voi Bate Copiii, nu II voi umili in FATA Nimanui, nici macar in FATA MEA. AM Doi copii, unul de 2 Ani si 2 Luni, unul de aproape 4. M-a intrebat Zilele trecute cineva daca e Cuminte baiatul, (Copilul „Mare”), si am raspuns sigura pe mine ca da. Apoi, in timp ce faceam treaba cu Sora-MEA (CACI la EA in vizita eram, sa ajut la macelarirea porcinei), El a cerut sa il UAI in brate, sa Vada cum fierbe carnea pentru Pomana porcului, apoi sa Vada cum fierbe mamaliga, sa taie si El Carne , sa impinga farfuria cu mamaliga mai PE Centrul… Numai pe Jos nu Statea. EI, eu i-am facut PE plac, mi s-a parut firesc. Ce a vazut respectivul in asta (Tata a trei copii)? Ca e obraznic, ca putea sa se opareasca, ca m-a ingreunat in actiuni. Ce am vazut eu? Voia sa ma ajute si sa faca tot ce faceam eu.

El i-ar fi „dat cateva la Fund si la jucarii cu el!”. Rezultatul? Al meu cand II zic ca „e UF”, intelege, zice si El „uf”, si se UITA ce fac eu, El le da si cateva la Fund copiilor si tot Trag de toate Alea in jurul Lor, si ajung sa „darame Bradul” precum Copilul celei DIN postare.