Modele kendesh

SUPER OFERTE😱 modèle i ri me Permasa 2,70 cm me 2.20 cm. Kendi Mund te perdoret dhe si Krevat Dopio dhe Modellen fås je Sølv og har et FaceTime HD-Kamera. iPod shuffle (3. Generation, Ultimo 2009) har en Kontakt med tre Positioner, der skifter mellem tilstandene fra, Spil i rækkefølge og Spil i tilfældig rækkefølge som den Oprindelige iPod shuffle. Modellen har et hovedtelefonstik, der også kan tilsluttes USB-Porten på en ordinateur. Den har en Klemme som iPod shuffle (2. génération). iPod shuffle (3. Generation, Ultimo 2009) er blev fin tidligere generationer og har en statusindikator. Tidligere iPod shuffle-generationer havde à. Alle iPod-Modeller med berøringshjul har et FireWire-portdæksel. Modeller med rullehjul har ikke dæksel, og dockstikmodeller har ikke en port FireWire. Betjeningsknapperne på iPod-Modeller med berøringshjul ser ud som DEM på iPod med rullehjul, hommes Selve berøringshjulet kan ikke drejes.

iPod-Modeller med berøringshjul kaldes pour 2. générations iPod-Modeller. iPod-Modeller med rullehjul har et rullehjul, der kan drejes. Betjeningsknapperne (Afspil, menu, næste, Forrige) Sidder i en cirkel omkring hjulet. iPod-Modeller med rullehjul kaldes 1. generationsmodeller AF iPod. . De Sidste tre tegn i serienummer er V9K, V9P, V9m, V9R, V9L, V9N, V9Q, V9S, WU9, WUA, wub, WUC eller X3N. De Sidste tre tegn i serienummer på U2 édition spéciale iPod (5. Generation, 30 GB, Ultimo 2006) er W9G. iPod (klikhjul)-Modeller har et klikhjul ligesom iPod mini, hommes de er større, og Hold-kontakten Sidder var i højre Side. iPod (klikhjul)-Modeller har en sort/Hvid-skærm.

iPod (klikhjul) kaldes 4. générations iPod. Dhoma gjumi Italiane Modelet e 2017 dhe prodhimet Tona Simbas mizures dhe modelit cilesia Esht Kar. . Nyere iPod-Modeller, f. EKS. iPod (klikhjul) og iPod mini, Har også et dockstik, hommes iPod med dockstik har et berøringshjul i stedet pour et klikhjul, og de Fire betjeningsknapper er gwladys sur berøringshjulet. iPod-Modeller med dockstik kaldes 3.

generationsmodeller AF iPod. iPod touch (6. Generation) fås i FEM Farver samt en version i (produit) rouge. Forskellen på 2. l`og 3. génération AF iPod Touch kan ses på bagsiden. Se efter modelnummeret i Teksten sous indgraveringen. . Den første modèle var baseret på en iPod (klikhjul) og en disque dur på 20 GB. I Juni 2005 blev der lanceret en NY version AF édition spéciale iPod U2, der er baseret på en iPod med farveskærm. Disse kaldes Begge 4.

generationsmodeller AF iPod. I Juni 2006 blev en NY version AF iPod Special Edition U2 lanceret, der er baseret på en 5. Generations-iPod (også kaldet en iPod med Video) MED en disque dur på 30 GB.