Modele de tavan fals cu spoturi

Nu este neaparat nevoie sa Acoperi cu Tavan fals intreaga suprafata, se poate monta doar pe mijlocul suprafetei, PE margini sau respecand un anumit Model. Tavanele faux acopera de asemenea imperfectiunile sau crapaturile unui Tavan. Reprezinta modalitatea de a a da o noua FATA unei camere. Pentru a obtine efecte complet nu uitati sa le asociati cu sisteme de iluminare potrivite-spoturi, Lumini LED-care vor oferi o iluminare de utérine conferind un efect Teatral. Tavanele faux reprezinta Modul de a proiecta un Tavan simplu intr-un mod élégant si sofisticat. Nu sunt foarte des intalnite in locuinte ci mai mult la Amenajarea birourilor, hotelurilor, magazinelor, restaurantelor, cabinetelor MEDICALE. Pana la urma reprezinta Modul sofisticat de a-TI prezenta ideea de design si de a conferi un aspect in totalitate Nou unei incaperi. De curand am vizitat o prietena si DIN discutie in discutie am ajuns la curatenia ce-a de toate zilele, iar prietena MEA se plangea ca nu a mai curatat de foarte multa vreme scafele si ca ar fi momentul sa le acorde si Lor Atentie. En acel moment mi-am ridicat privirea si am observat Cat de Frumos Era tavanul livingului EI…. ère MINUNAT si nici nu se compara cu tavanele DIN Casa MEA. Nici nu am ajuns bine acasa si am hotarat sa ma documentez si sa gasesc Cat mai multe modele de thevenot false si Scafe. AM descoperit ca un design interesant al tavanului, indiferent ca este in Living, in bucatarie sau in dortoirs ou ITI poate transforma ACEA caméra in ceva UNIC care va Lasa o amintire de neuitat dans mintea celor care ITI Calca pragul? asa cum un fost si cazul meu.

Tavanul nu este chiar cel mai élément important al unei incaperi, INSA daca este construit cu Atentie, acesta poate sa reprezinte un element INEDIT in dortoirs, Living sau chiar baie si bucatarie. In principiu, nu este greu sa transformi tavanul intr-o solutie estetica, niste spoturi si inspiratia unui designer fiind suficiente. Pentru a Pune in Practica ideile foarte bune INSA, ai nevoie de materiale de Buna calitate, iar principalul Material folosit pentru designul tavanului este rigipsul. Tavanele Tip duplex reprezinta urmatorul nivel ca si Grad de dificultate. Multe persoane le prefera pentru ca ofera posibilitatea crearii unei mari varietati de modele. ELE ofera camerei volum suplimentar si permis schimbarea USAMV camerei. Complexitatea si modelul plafonului nu depind decat de propria voastra imaginatie. Aceste tipuri de thevenot faux atrag cu siguranta atentia tuturor celor care va TREC pragul casei. Schimbarile bruste de altitudine, liniile flexibile, luminile incastrate sau culorile neobisnuite in care pot fi finisate sunt atuuri Care cantaresc greu. Geometria plafonului va permite sa creati orice forma pentru colturi, orice fel de lunii curbe, continuer sau Linii frante.

Designul Perfect difera de la caméra la caméra depinzand de spatiul disponibil, de peretii camerei de stilul locuintei deoarece exista numeroase MODELE si Culori DIN Care Poti alege. De la plafoane faux casetate pana la Scafe DIN Rigips sau polistiren de diverse MODELE si forme aceste Frumoase thevenot ofera camerei un aspect exclusiviste si exceptionnel. Tavanele moderne pot face mult mai mult prin numarul Mare de modele si Modul in care te Poti Juca cu forma si functia Lor. Le Poti incorpora Lumini LED pentru un design Moden si elaborat, sau Lampi si candelabre pentru un stil clasic. Un Tavan fals casetat poate crea senzatia de inaltime PE cand senzatia de mai mult spatiu poate fi oferita de un plafon fals cu MODELE in forma de dreptunghi. Tavanele DIN GIPS carton pot avea orice Marime, culoare, design, fiind usor de integrat in designul oricarei incaperi, fie care este unul clasic sau moderne.