Modele de bucatarii pe colt

Revenind la Mélis de bucatarie, cred ca o garnitura in forma literei L ITI va fi mai mult decat suficienta. Trebuie INSA sa te hotarasti cum distribui toate elementele specifice acestui spatiu, fara sa uiti ca plita si cuptorul trebuie amplasate la distanta de combinaison frigorifica si de chiuveta. O Regula in Amenajarea bucatariilor spune ca cea mai buna si cea mai Practica varianta de configurare este CEA en Care cele 3 Elemente de Baza sunt amplasate astfel incat sa formeze un triunghi. Ori o garnitura in forma literei L ITI permite o astfel de configurare, ba chiar ITI ofera posibilitatea sa proiectezi si un spatiu mai amplu de depozitare (un fel de camara) SCPUOM DIN dulapuri inalte, de sus PANA Jos, in extremitatea dinspre fereastra a laturii Lungi. Acest DULAP traditionale poate fi gandit astfel incat sa inglobeze intr-un Corp frigiderul (daca VEI opta pentru un Model incastrabil) si in altul sau altele doua sa contina rafturi si sertare in care sa Poti depozita produsele neperisabile (ulei, Zahar, Faina, etc.), Impreuna cu diverse vase sau Echipamente de bucatarie mai voluminoase. CEVA similaire VEI Gasi in imaginea a doua DIN Galeria Foto a urmatorului articol: https://www.casadex.ro/2015/01/mobilier-pe-colt-in-amenajarea-si-decorarea-bucatariilor-mici/INSA daca preferi sa montezi in Apropierea ferestrei plita si cuptorul, ai putea configura dulapul Mare PE Latura SCURTA, CEA de 1,88 m. Dans oricare dintre cazuri chiuveta trebuie pozitionata la Jumatatea distantei dintre Zona rece si Zona Calda a bucatariei. In articolul sugerat mai sus VEI Gasi mai multe sugestii de proiectare PE Colt a mobilierului de bucatarie. Sper sa-TI gasesti inspiratia MAcar in una dintre ele – Desi ai avea loc pentru montarea unui coltar eu comme alege varianta mesei cu scaune. O solutie interesanta poate fi un set format dintr-o Masa, cateva scaune si o bancuta, asezata PE Latura dinspre perete a mesei. Bancuta ramane fixa, diminuand riscul de deterioare a peretelui, asa cum se poate intampla in cazul scaunelor cu Spatar. Poti opta pentru o Masa extensibila, daca stii ca aveti deseori Musafiri si aveti nevoie de mai multe LocURI in jurul mesei.

Comme Dorii daca se poate niste sugestii cum sa-mi amenajez bucataria (dulapurile + Masa sau coltarul) iar o schita m-AR ajuta mult (compromisul cel mai potrivit…). Cu Cat citesc mai multe informatii cu atat sunt mai confuz. Nu stiu unde este Montat caloriferul. Daca nu a fost Montat Inca, Poti alege un modèle vertical Suplu pe care sa-l montezi PE peretele opus Mobilei, Langa GEAM. Aceasta solutie ti-ar permite sa jonglezi mai mult cu mobilierul, insensul ca ai putea proiecta o garnitura PE Colt, Cu Latura SCURTA amplasata chiar Sub fereastra si CEA Lunga mergand in continuare PE peretele de 2,8 metri Liber. Dans le contexte acest Poti alege sa integrezi si frigiderul dans mobila, éventuellement chiar dans stanga chiuvetei, astfel incat sa-l ai mai departe de calorifer si sa se piarda dans décor. Practic, dans acest fel, VEI castigá un plus de spatiu de depozitare, iar blatul de lucru de Sub fereastra va fi foarte Luminos in ciuda orientarii pe care o sont caméra. Mobila de bucatarie PE Colt – este o varianta de plasare a Mobilei de-a lungul a Doi pereti adiacenti, Care Impreuna formeaza un intreg.

Caracteristica principala este ca eficienta unghiului in acest caz este de 100%, adica fiecare centimetru de spatiu este folosit util. solutiile moderne de design va permit sa pastrati electrocasnicile necesare intr-un mobilier compact. Datorita acestor factori, bucatariile PE Colt sunt tipul cel mai raspandit si cautat mobilier. Dans afara de camerieri mobilierului, bucatariile PE Colt se deosebesc dupa tipul moduelor inferioare (unghi de deschidere), care sunt de 45 si 90 de grade. In cazul in care sunteti cointeresati de Mélis pentru o bucatarie mica, atunci cel mai bine se va potrivi un unghi de deschidere de 90 de grade, acest lucru va asigura deschiderea comoda a dulapurilor amplasate in Colt. Unghilul de 45 de grade este mai potrivit si utilizat mai des la fabricarea Mobilei pentru o bucatarie mai spatioasa, DIN motiv ca aceste MODELE au dulapuri mai voluminoase.